• Es Vedra
  • Water
  • Sunset
  • Las Dalias
  • 1
  • 5-1
  • 4

Huurvoorwaarden

Huurvoorwaarden voor een accommodatie op Ibiza.

Aan het huren van een huis of appartement zitten bepaalde voorwaarden vast. Wij zullen hieronder de voorwaarden overzichtelijk laten zien.

Betalingsvoorwaarden:
Op het moment dat de accommodatie voor u is geboekt dient er binnen 7 dagen een aanbetaling te worden gedaan van 30%. Het restant dient uiterlijk 6 weken voor vertrek bij ons binnen te zijn.

Afwijkende annuleringsvoorwaarden voor huurhuizen:
Wanneer u tot 45 dagen voor vertrek annuleert zijn de annuleringskosten 30% van de totale reissom (= de aanbetaling) van de accommodatie. Vanaf 45 dagen voor vertrek zijn de annuleringskosten 100%. Voor vluchten en autohuur gelden de standaard ANVR annuleringsvoorwaarden, tenzij anders aangegeven.

In geval van een klacht op een huurhuis:
Als u ter plaatse een klacht heeft neemt u dan te allen tijde eerst contact op met onze agent ter plaatse. Het nummer ontvangt u bij de reisbescheiden voordat u op vakantie gaat. U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen mocht het op Ibiza niet duidelijk zijn of niet lukken. Het noodnummer van ons ontvangt u ook bij uw reisbescheiden.

Borg:
De borg kunt u op kantoor in Cala Tarida voldoen per creditcard of contant op de dag van aankomst. Wanneer u aankomt reist u op eigen gelegenheid naar het kantoor in Cala Tarida en zij zullen u dan naar uw huis begeleiden. Op de dag dat u uit checkt komt er een medewerker van onze agent naar de accommodatie om alles na te kijken en indien alles is achtergelaten zoals ontvangen krijgt u de borg terug. Bij de creditcard wordt er alleen een imprint gemaakt zodat ze indien nodig een afschrijving kunnen doen, dit zal niet van te voren gebeuren.

Accommodatie:
Bij aankomst is het huis in goede/nette staat, er wordt van u verwacht dat het huis op dezelfde manier wordt achtergelaten. Mocht dit niet het geval zijn dan zijn wij genoodzaakt om een extra schoonmaakservice in te huren en worden de kosten van uw borg afgehaald (ongeveer 15 euro per uur). Wanneer u een accommodatie huurt waar geen afval ophaalservice is wordt er verwacht dat u zelf al het huisvuil in de daarvoor bedoelde containers gooit.

De prijs voor een extra bed, indien aangevraagd en toegestaan, is € 20,- per dag en een babybed kost € 10,- per dag.

Het aantal personen dat in de accommodatie verblijft mag nooit meer zijn dan is afgesproken en aangegeven op de bevestiging. Mocht dit toch gebeuren dan heeft onze agent het recht om u de meerprijs voor de extra persoon in rekening te brengen. Eventueel zelfs het recht u het resterende verblijf te ontzeggen in de geboekte accommodatie. U heeft dan in geen geval recht op een compensatie.

Wanneer er opzettelijk schade wordt aangebracht aan de accommodatie of buitensporig gedrag wordt getoond dan ook heeft onze agent het recht om u het verblijf te ontzeggen voor de resterende tijd. Ook dan heeft u geen enkel recht op compensatie.

Huisdieren zijn niet toegestaan in de accommodaties op Ibiza.

Inclusief:
De huurprijs van de accommodaties zijn allemaal inclusief water, gas elektriciteit, onderhoud van de tuin, het zwembad, schoonmaak 1x per week en indien de huurperiode 2 weken of meer is dan is er ook een wisseling van het linnengoed 1x per week.

Aankomst/vertrek:
Inchecken is tussen 16 – 20 uur, wanneer u later wilt inchecken komt er een toeslag bij van € 100,00
Uitchecken gebeurt voor 10 uur in de ochtend.

Standaard voorwaarden Interfact Travel Ibiza
Interfact Travel Ibiza is aangesloten bij de ANVR. Deze vereniging hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van de reizen en van de informatie daarover. De reizen op deze website worden aangeboden onder het beding dat de Reisvoorwaarden van de ANVR van toepassing zijn op alle aanbiedingen op deze website tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is.
Vanwege onze specialistische werkwijze hebben we naast de reisvoorwaarden van de ANVR een aantal specifieke voorwaarden.

Artikel 1. Totstandkoming huurovereenkomst
Alle overeenkomsten komen schriftelijk of telefonisch tot stand als de voor de overeenkomst noodzakelijke gegevens zijn doorgegeven.
Artikel 2. Bevestiging
Alle overeenkomsten worden schriftelijk bevestigd per email of post. Onjuistheden dienen binnen 7 werkdagen na ontvangst doorgegeven te worden.
Artikel 3. Betaling
Direct na het ontvangen van de factuur dient er een aanbetaling te worden overgemaakt. Deze bedraagt, i.t.t. de algemene regeling van de ANVR, 30% van de totale reissom inclusief eventueel afgesloten verzekeringen. Het restantbedrag dient 6 weken voor vertrek op onze rekening te staan. Bij een boeking minder dan 6 weken voor vertrek dient het gehele bedrag direct overgemaakt te worden.
Artikel 4. Reissom
4.1 De gepubliceerde reissom geldt per huis, per week, tenzij anders is aangegeven.
4.2 De gepubliceerde reissom is gebaseerd op de prijzen, geldkoersen, heffingen en belastingen zoals deze bekend waren ten tijde van de publicatie van de prijzen. De reisorganisator behoudt zich het recht voor om, ook met reeds aangegane reisovereenkomsten, tot 20 dagen voor vertrek, de reissom te verhogen als gevolg van verhogingen in de hiervoor genoemde prijzen. De reisorganisator zal daarbij aangeven op welke wijze de verhoging is berekend.
4.3 Indien de reisorganisator na het sluiten van de reisovereenkomst de reissom verhoogt, dan heeft de reiziger het recht de reisovereenkomst te annuleren met aanspraak op restitutie van reeds betaalde bedragen, echter uitsluitend binnen 5 dagen na ontvangst van de mededeling.
Artikel 5. Annulering door de reiziger zijn als de ANVR voorwaarden:
Bij annulering tot de 42e dag (exclusief) vóór de dag van vertrek: de aanbetaling
Bij annulering vanaf de 42e dag (inclusief) tot de 28e dag (exclusief) vóór de dag van vertrek: 35% van de reissom
Bij annulering vanaf de 28e dag (inclusief) tot de 21e dag (exclusief) vóór de dag van vertrek: 40% van de reissom
Bij annulering vanaf de 21e dag (inclusief) tot de 14e dag (exclusief) vóór de dag van vertrek: 50% van de reissom
Bij annulering vanaf de 14e dag (inclusief) tot de 5e (exclusief) vóór de dag van vertrek: 75% van de reissom
Bij annulering vanaf de 5e dag (inclusief) tot de dag van vertrek: 90% van de reissom
Bij annulering op de dag van vertrek of later: de volle reissom
Bij annulering van een lijndienst: percentage afhankelijk van geboekte klasse
Bij annulering van een huis op Ibiza gelden er afwijkende annuleringsvoorwaarden:
Bij annulering tot de 45e dag (exclusief) vóór de dag: 30% van de huurprijs
Bij annulering vanaf de 45e dag (inclusief): 100% van de huurprijs
Artikel 6. Klachten
6.1 Onverhoopte klachten en tekortkomingen dienen direct schriftelijk aan een plaatselijke vertegenwoordiger of agent te worden gemeld. Indien niet aanwezig dient contact opgenomen te worden met het kantoor van Interfact Travel. Zo kunnen wij proberen de klacht te verhelpen.
6.2 Klachten die niet schriftelijk ter plekke zijn gemeld kunnen achteraf nooit leiden tot een schadevergoeding.

Vliegreisvoorwaarden

Interfact Travel Ibiza kan geen enkele invloed uitoefenen op de vluchttijden.

Vluchttijden zijn altijd onder voorbehoud. Veel maatschappijen kunnen hun
dienstregeling tot 24 uur
voor vertrek nog wijzigen. 

Het is mogelijk dat u op de heen- en/of terugreis een tussenlanding maakt om andere
passagiers de 
gelegenheid te geven in of uit te stappen. De indeling wordt door de
luchtvaartmaatschappijen 
gemaakt, wij van Interfact Travel hebben hier geen
zeggenschap in.

Reizigers dienen uiterlijk 24 uur van voor het aangegeven tijdstip van vertrek van de
terugreis te 
controleren of dit tijdstip eventueel is gewijzigd.

Het vervoer is mede onderworpen aan de bepalingen vervat in de vervoersdocumenten
en de Algemene 
Vervoersvoorwaarden van transavia.com en/of van andere
luchtvaartmaatschappijen.

Algemeen

Reizen buiten het hoogseizoen
In het laagseizoen is het minder druk dan in het hoogseizoen. Het kan daarom gebeuren dat gedurende een bepaalde periode niet alle faciliteiten, zoals bv. restaurants en zwembad geopend zijn. Wij kunnen hierop helaas geen enkele invloed uitoefenen.
Persoonsgegevens
Interfact Travel springt vertrouwelijk met uw gegevens om en verstrekt deze niet aan derden. Interfact Travel behoudt zich het recht om uw gegevens te gebruiken om in contact met u te komen door middel van bijvoorbeeld een mailing.
Reserveringen
Op reserveringen is de nieuwe reisbureauregeling van toepassing. Indien gedurende het seizoen de BTW-voorschriften betreffende de reisbranche mochten worden gewijzigd zullen de reissommen dienovereenkomstig automatisch stijgen of dalen.